Ko ni Oyen,….Ayam pun boleh jadi Barang mainan, Sekali kena patuk, padan muka, …Tadi nak Kacau Sangat kannn…

Kucing merupakan haiwan yang jinak, comel dan seringkali mendapat perhatian untuk dijadikan haiwan peliharaan. Kucing juga merupakan salah satu haiwan peliharaan ramai yang mempunyai pelbagai telatahnya sendiri

Sebagai pemilik kucing, sudah pasti anda pernah melihat gelagat kucing anda yang sangat gemar untuk duduk dalam kotak atau ruangan sempat lain meskipun anda sudah menyediakan tempat tidur yang jauh lebih luas dan selesa.

Kucing juga menjadi kehemaran untuk dipelihara dirumah kerana sifatnya yg manja dan lucu.

Satu perkongsian video kucing daripada seorang pengguna fesbuk ini amat mencuit hati. Melihat gelagatnya sahaja sudah boleh buat kita rasa geram dan hilang segala tekanan diminda. Yang bestnya pula, kucing tu ada Oyen. Sperti yang anda tahu, kucing oyen memang terkenal dengan kenakalannya.

Oyen pelik tengok ayam makan macam tu kot rasanya, Atau mungkin bagi oyen kepala ayam itu nampak seperti barang permainannya. Oyen cuba mengacau ayam tu dengan mencuit kepala ayam tu menggunakan tangan. Tapi lain pulak yang jadi. Ayam tu patuk tangan kau Oyen!!!. Bila ayam tu nak patuk kucing tu cepat dia angkatkan tangan dia. Ha tadi nak kacau sangat. Tengok ni comel betul,… keletah oyen yang fokus kat ayam tu pun dah bikin kita rasa nak gelak.

Dibawah adalah antara Komen-komen yang ditinggalkan oleh para netizen…

comel nye dierrr

sama je comelnyaaa

knpa comel sgt

Jangan lupa like share komen. Terima kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply