Ingatkan perempuan aja complicated. Kucing pun sama. Selagi tak buat ini boleh gegar satu rumah.

Kucing merupakan antara binatang kegemaran untuk dipelihara. Ada-ada sahaja telatah kucing yang menghiburkan wargamaya selepas rata-rata pengguna media sosial dapat berkongsikan mengenai kisah-kisah haiwan peliharaan kepada umum.

Malah kita dapat lihat begitu banyak video-video lucu yang membabitkan mengenai kucing yang ternyata sangat lucu dan mempunyai perangai yang pelbagai.

Bagi seorang pengguna aplikasi popular TikTok atas nama Danieal Razid pula kucing miliknya baru-baru ini mengundang ramai berdekah menyaksikan telatahnya yang mencuit hati.

Kongsi individu itu yang berjaya merakam telatah kucing miliknya yang berada di hadapan pintu rumah yang jelas kelihatan ingin masuk rumah.

Namun begitu yang melucukan pula, si bulus kesayangan ramai itu dikatakan kejap mahu keluar, kejap mahu masuk rumah sekali gus mencetuskan pemilik kucing tersebut tepuk dahi melayannya.

Lalu menjengah ke ruangan komen melalui video itu, netizen menghujani dengan respon berseloroh dengan haiwan comel itu dan sempat memb3bel kepadanya.

Disamping video dikongsikan di ruangan TikTok itu juga menerima ribuan tanda suka daripada netizen.

Post Berkaitan

Leave a Reply