Kucing Cuba Lolos Dari Lubang Jaring, Sekali Ini Yang Terjadi. Saklt Hati pula Tengok.

Kucing Cuba Lolos Dari Lubang Pagar, “Nasib Muat Nak Oiii”

Kucing sememangnya menjadi kegemaran ramai orang untuk dijadikan haiwan peliharaan dirumah. Kehadiran si comel dalam kehidupan seseorang itu bukan sahaja memberikan ketenangan malah menjadikan ia sebagai tanggungjawab untuk menjaganya dengan baik. Kucing memiliki sifat yang cukup unik dan ini membuatkan ramai memilihnya untuk dijadikan haiwan peliharaan.

Malah fizikalnya yang comel, berbulu halus dan gebu serta sukakan perhatian membuatkan peminat kucing pasti mudah ‘cair’ dengan haiwan ini. Malah lihat sahaja perkongsian rakaman haiwan ini menerusi sosial media.

Pasti akan mendapat perhatian umum dengan gelagat comel haiwan tersebut. Baru-baru ini satu lagi rakaman kucing telah mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman itu seekor kucing cuba lolos dari lubang pagar telah mengundang rasa ‘geram’ netizen.

Saksikanlah sendiri gelagat comel kucing cuba loloskan dari lubang pagar yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun vincat_meong:

Bijak si comel ini cuba sesuaikan saiznya untuk keluar dari kawasan tersebut. Rakaman kucing cuba lolos  ini telah meraih lebih 348 ribu tontonan dan 17 ribu likes. Rata-rata warganet telah meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian rakaman ini di ruangan komen,…

Post Berkaitan

Leave a Reply