Lucu pulak Tengok Teman Sepermainan budak ni…. Terkedek2 Ikut Budak tu lari.

Ramai Yang memilih Kucing atau anjing sebagai haiwan peliharaan. Tidak kurang juga yang memilih haiwan yang lebih eksotik untuk menjadi peneman waktu-waktu lapang. Ada haiwan peliharaan yang mungkin akan mengekori kita  kemana sahaja kita pergi dan ada juga yang hanya dapat diletakkan dirumah untuk keselamatan dan menyesuaikan dengan habitat haiwan peliharaan yang dipilih.

Satu perkongsian video lucu ini telah menarik perhatian nertizen diman seorang budak yang berkemungkinan mempunyai seekor itik sebagai haiwan peliharaannya. Comelkan? Namun samada itik tersebut adalah haiwan peliharaan budak tersebut atau tidak, tak dapat pula dipastikan. Akan tetapi itik tersebut menemani  budak tersebut bermain.

Tidak pasti di mana rakaman lucu ini diambil, namun dipercayai berlaku di China. Pada awalnya agak terkejut dengan menyedari itik terbabit dikambus tanah oleh kanak-kanak tersebut. Tambah mengejutkan apabila kanak-kanak itu menarik leher haiwan terbabit dan memecut lari. Bagaimanapun, timbul lucu apabila melihat itik berkenaan turut sama melarikan diri, mengekori kanak-kanak tersebut. Dari situ netizen percaya, itik itu sebenarnya adalah haiwan peliharaan budak lelaki terbabit yang sedang bermain bersama.

Post Berkaitan

Leave a Reply