Penat mengalahkan Papa. Dengan adik-adiknya takmo tido nak tido ngan Papa. Siap terk4nkang.

Ada yang berkata bahawa haiwan peliharaan selalunya akan mengikut perangai tuan mereka dan sering melakukan kelakuan yang sama. Seperti situasi yang dikongsikan ini tentang gelagat seekor kucing bersama-sama tuannya yang tidur dengan gaya yang sama ini.

Bukan sahaja kelihatan lucu malah ramai yang turut sama ‘geram’ melihat kecomelan kedua-dua mereka ini yang menunjukkan gaya yang sama. Video tersebut juga telah tular dikongsikan apabila ianya meraih hampir sejuta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik video kongsikan gelagat kucing itu yang tidur bersama-sama pemiliknya itu. Dalam masa yang sama, turut kelihatan seorang lelaki yang tertidur di mana kucing itu siap tidur di atas badannya.

Perkara yang tambah lagi kelucuan ialah kedua-dua mereka ini tidur dengan gaya yang sama dalam keadaan yang terlentang. Lebih mencuit hati, kucing itu juga tidur begitu lena sehinggakan siap terkangkang begitu semasa terlena di atas badan tuannya itu.

Jika dilihat gaya kucing ini tidur, ramai yang berseloroh gayanya ini seolah-olah dia begitu penat melakukan kerja mengalahkan tuannya. Ditambah pula dengan gayanya tidur itu, pasti ramai yang menyangka kucing itu terlalu kepenatan.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat kedua-dua mereka ini. Ada juga yang memberitahu biasanya kucing memang suka tidur dengan gaya seperti itu sekiranya mereka betul-betul selesa dengan persekitaran.

“Comelnya terkangkang tidur si bulus kecik tu.”

“Oyen beraksi.”

“Abang beli mana mainan tu.”

“Macam mana tuannya tidur begitulah kucingnya.”

 

Post Berkaitan

Leave a Reply