Si Putih Tiba2 lari dan tak nak masuk rumah, Mcm 50-50 dia nak balik…Rupanya dia takut benda ni ada kat umah!!

Adakah anda Perasan atau tidak, meluangkan masa bersama kucing anda dapat meningkatkan mood anda, yang mana ia menyebabkan berlakunya rembesan serotonin. Serotonin dianggap sebagai pengstabil mood semulajadi yang membantu mengurangkan kemurungan dan mengawal kebimbangan.

Apabila tahap serotonin dalam badan anda meningkat, mood anda menjadi semakin ceria seterusnya menjadikan badan dan kesihatan serta hari anda lebih baik. Ada betulnya bukan?

Perkongsian video daropada seorang pengguna fesbuk ini sangat mencuit hati para netizen. Kucing yangberbulu kembang dan sangat comel ini melarikan diri dan tidak mahu masuk kedalam rumah walaupun diipanggil kerana mungkin takutkan sesuatu.

Bukan senang nak pujuk si gebus ni balik, lagi2 kalau ada sesuatu yang ditakutinya. Nak masuk rumah pun dia dah 50-50. Gelagat si gebus ni amat mencuit hati.

Rupa rupanya pemilik kucing mahu memandikan si gebus pada hari itu menyebabkan si gebus berasa takut dan lari tidak mahu masuk kedalam rumah. Akan tetapi akhirnya si gebus pulang juga. Jangan lari lama2 kat luar sana si gebus,,,, bahaya! Lagi bahaya daripada nak kena mandi…

Dibawah adalah antara komen menarik daripada para netizen…

Post Berkaitan

Leave a Reply