Sayup-sayup bunyi kucing di tempat bakar sampah. Bila jumpa terkejut melihat keadaannya. Hati macam setan.

Tidak berp3rikemanusiaan….. membiarkan kucing yang tidak berdaya s4kit atau kurang upaya dengan mengur ungnya tanpa belas k4sihan merupakan satu penylksaan terhadap haiwan tersebut. Setidaknya hantarlah ke rumah tempat pelih4raan kucing yang terdapat di Malaysia.

Satu perk0ngsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat meny3dihkan hati. Para pencinta haiwan… khususnya pencinta kucing sudah pasti akan merasa s3dih melihat perkara ini yang tidak sepatutnya terjadi.

Seorang lelaki telah menyel4matkan seekor kucing yang di kurung didalam sebuah kotak. Apabila dibuka,… ternyata didalamnya ada seekor kucing yang kaki2 nya telah diikat menyebabkan ia tidak dapat bergerak menyel4matkan diri dengan terbaring sahaja didalam kotak itu. Kucing itu hanya mampu berteriak meminta t0long.

Lelaki tersebut telah membuka ikatan kaki kucing comel tersebut dan ternyata kucing itu mengalami peny4kit sc4bies dan mungkin perlu rawatan. itu mungkin sebab ia dibuang tetapi sekurang2 nya hantar sahaja ke rumah kucing terbiar daripada dislksa seperti itu. Kesi4n….

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *