Sebut Nama Oyen Mesti Ada Saja Perangainya Yang Pelik, Namun Lain Pula Yang Terjadi Pada Pemuda Ini…

Bagi seorang pencinta kucing mesti dijaga rapi seperti anak sendiri. Dialah teman tak kira waktu bermain, makan, tidur mahupun untuk borak bagi menghilangkan rasa stress dan sebagainya.

Namun bila sampai masa dia pergi atau mati, itulah momen yang paling sedih dalam hidup. Apabila haiwan peliharaan yang kita sayang, ditatap hari-hari akhirnya telah pergi.

Itu lah yang terjadi pada seorang pengguna Faceboook, Fazir Nulhakim yang baru sahaja kehilangan kucing kesayangannya dan difahamkan sudah dipelihara sejak 2 tahun lalu.

“Hanya seorang pecinta kucing sahaja yang faham ape erti kehil4ngan terima kasih 2 tahun lebih kita bersama sayang ku Martin.”

Kata Fazir, Si bulus ini kesayangannya mati disebabkan oleh penyakit Troma Kidney.

“Dah sembuh tapi datang balik. Saya dah bawak dia pergi klinlk masa awal-awal kena. Dah hantar lepas tu datang balik (peny4kit),” katanya .

Beliau sendiri tidak tahu sejak bila si bulus itu atau namanya Martin menghidap penyakit tersebut. “Dia kena tak pasti yang baru ni. Sebab baru perasan, dia kencing sebarangan. Itu yang bawa ke klinok, baru tahu Troma,” tambahnya lagi.

Para warganet juga memberikan kata-kata ‘salam takziah’ buat pemergian si bulus tersebut.

Post Berkaitan

Leave a Reply