Si ITAM Kekonon nak Halang,… TAPI Dia tak tahu yang nak lalu tu ada “SUPER POWER”… Haaa baru kau tahu Si UTEH tu bukan calang-calang!!!

Kucing merupakan binatang kesayangan ramai orang semenjak zaman dulu lagi dan sangat popular di kalangan pembela binatang kesayangan. Kucing kesayangan adalah penawar ataupun terapi untuk mengatasi “Stress” dalam kehidupan moden.

Kucing juga bergaduh sesama mereka. Ini mungmin disebabkan beberapa alasan yang mempunyai berperangai diwarisinya dari keturunan nenek moyangnya iaitu “Big Cat” yang hidup di habitat liar semulajadi. Keadaan ini agak menyukarkan kepada pemilik kucing yang mempunyai beberapa ekor yang dibela  tinggal sebumbung  terutamanya  kucing jantan sesama mereka kerana perangai kucing memang sukar diramalkan walaupun sudah manja serta jinak dengan kita.

Satu perkongsian video yang amat menarik daripada seorang pengguna fesbuk ini bikin hilang stress.

Kelihatan seekor kucing hitam (Si ITAM) sedang bersedia untuk tunjuk kuasa dan menghalang perjalanan kucing putih (Si UTEH). Sebaik sahaja Uteh cuba lalu, Itam cepat-cepat menghalang dan cuba bergaduh dengan UTEH.

Tanpa diduga, UTEH mempunyai SUPER POWER boleh terbang…. sia-sia je usaha ITAM cuba untuk menghalang UTEH daripada lalu. Kau jangan macam-macam ITAM…. UTEH tu pandai terbang…. Gaya terbang pun dah cantekkkkkk dah tuuuuuuu….

Leave a Reply

Your email address will not be published.