1 Dalam Sejuta, Rakam 3 Kejadian Serentak, ‘P0lis Kejar Pencurl’, ‘Bini Kejar Suami’ & ‘Anjing Kejar Kucing’ Di Tempat Sama

Kadang2 sesuatu kejadian itu terjadi secara tidak disangka2 dimana adakalanya ia berlaku diluarjangkkan kita. Apapun kalau difikirkan ianya sebenarnya tidak mustahil untuk terjadi. Satu video melucukan yang memaparkan 3 kejadian kejar-mengejar dalam satu masa di satu tempat yang sama telah menjadi tular di media sosial.

Tiga kejadian yang dimaksudkan itu adalah, kejadian kucing dikejar anjing, suami dikejar isteri dan pencurl dikejar anggota p0lis. Video tersebut telah dikongsikan oleh sebuah akaun Instagram yang bernama @kamerapengawas

Kelihatan seorang lelaki sedang duduk secara berseorangan di tepi jalan. Secara tiba-tiba, dia kelihatan seakan ketakutan dan terus berlari ke arah semak pada bahagian belakang.

Ketika dia sedang menghampiri kawasan semak tersebut, terdapat kelibat wanita dilihat keluar daripada semak berkenaan mengejar lelaki itu. Selepas itu secara tiba2 kelihatan kucing yang entah dari mana tiba-tiba dikejar oleh anjing secara sepintas lalu.

Tidak hanya terhenti disitu, ada lagi babak seterusnya….. dimana tidak berapa lama kemudian, seorang lelaki yang datang dari arah bawah kamera dilihat berlari dengan laju menuju ke seberang jalan.

Lelaki tersebut dilihat sebenarnya sedang dikejar oleh beberapa orang anggota p0lis. Lelaki berkenaan menurut kapsyen pada video Instagram yang dikongsikan itu didakwa sebagai pencurl.

Yang membuatkan video dan kejadian itu menjadi epik adalah, kesemuanya berlaku dalam satu masa yang sama di tempat yang sama.

Tidak dapat dipastikan berkenaan kesahihan mahu pun di mana lokasi kejadian itu berlaku. Namun begitu, video tersebut telah menjadi tular di media sosial. Sehingga kini, ianya telah ditonton lebih 7 ribu tontonan.

Post Berkaitan

Leave a Reply