Boss bising mana pergi jengkaut, kerja belum siap. kita mahu pegi angkat ny4wa boss. Boss tercengang.

Sesiapa sahaja yang mempunyai rasa belas kasihan pasti akan tidak teragak-agak untuk menyelamatkan kucing yang dalam kesusahan, tetapi pasti ramai tertanya-tanya mengapa anak kucing sering terjatuh dalam longkang.

Jelas salah satu sebab utama adalah kecuaian mereka yang gemar bermain tanpa menyedari keadaan sekeliling yang berbahaya. Selain itu, cuba mendapatkan sumber air untuk bekalan minuman juga menjadi satu punca mereka sering terperangkap dalam longkang.

Walau bagaimanapun nampaknya sesetengah haiwan mungkin tidak mempunyai proses pembelajaran yang sama seperti dapat dilihat dalam sebuah rakaman kucing yang telah tul4r baru-baru ini.

Telah merangkul lebih 7 jvta tontonan, rakaman tersebut memperlihatkan seekor kucing terjatvh di dalam longkang yang besar dan dibantu oleh seorang pekerja kontraktor.

Seekor anak kucing telah jatuh ke dalam longkang di sebuah tapak pembinaan. Namun, mujur ada seorang pekerja yang bekerja di tapak pembinaan tersebut sedar bahawa ada seekor anak kucing yang terperangkap di dalam longkang besar itu.

Video :

Tidak menunggu lama, lelaki tersebut menggunakan dan menurunkan bahagian jentera untuk menyelamatkan anak kucing itu. Akhirnya anak kucing tersbeut berjaya diselamatkan oleh pekerja tersebut.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet memuji tindakan pekerja itu kerana sifatnya yang baik hati serta prihatin.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply