“Aku tergelak bila tengok kucing tu terkejut juga” Khai Bahar Terperanjat Buat Ramai Terhibur.

Terdapat satu video yang tul4r di mana Khai Bahar di hadapan kamera yang sedang leka bersiaran langsung, terus adiknya datang membawa seekor kucing. Padahal Khai sudah perasan bahawa adik perempuannya membawa kucing tersebut ke arahnya.

Tapi apa yang comelnya, apabila Khai terkejut apabila toleh ke kanan melihat keduanya. Lagi buatkan ramai terhibur apabila kucing dan adik perempuan tersebut turut terkejut dengan reaksi Khai itu. Ramai juga netizen yang mengatakan mereka pun turut terkejut apabila melihat video tersebut. Alahai comel sungguh gelagat mereka.

Seperti semua tahu, Khai seorang pencinta kucing kerana sering dilihat dia berkongsikan gambar dengan kucingnya serta pernah bersiaran langsung dengan kucing kesayangan mereka.

Video tersebut telah mendapat banyak reaksi lik3s serta ramai yang meninggalkan komen turut terperanjat dengan telatah mereka bertiga. Hahaha comel je bila akhirnya Khai memujuk kucing yang terkejut itu.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat gelagat lucu itu. Malah ada yang berseloroh mungkin juga kucing itu masih berasa mengantuk untuk mengikuti kelas tersebut.

Post Berkaitan

Leave a Reply