“Line Clear… Dah Boleh Masuk…” Gelagat Kucing Mengintai Buat Ramai Terhibur

Telatah kucing memang ada kalanya menjadi penghibur di rumah terutamanya yang suka melakukan perkara di luar jangkaan. Macam gelagat kucing ini yang siap mengajar adiknya cara untuk membuka pintu dengan sendiri tanpa pertolongan dari pemilik mereka ini.

Bukan sahaja bijak malah ianya juga turut kelihatan melucukan apabila kucing itu begitu bersungguh-sungguh membuka pintu tersebut dengan sendiri. Gelagat pintarnya ini turut membuatkan ramai yang terhibur melihat kecomelannya ini.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, pemilik kucing berkongsikan gelagat kucingnya ini yang mencuit hatinya baru-baru ini. Dalam masa yang sama, turut kelihatan dua ekor kucing yang sedang berada di luar bilik itu dan memandang pemiliknya.

Lebih mencuit hati, kucing tersebut dilihat seperti sedang mengintai pemiliknya itu sebelum mereka memasuki bilik tersebut. Apa yang menarik perhatian ialah kucing itu kemudian menol4k pintu itu dengan sendirinya dan masuk ke dalam bilik.

Menurut pemiliknya, kucing itu sedang mengajar adiknya cara untuk membuka pintu dengan sendiri. Malah turut dapat dilihat anak kucing itu yang mengekorinya dari belakang selepas cubaannya itu berjaya dilakukan.

Video :

Pada ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat gelagat kucing ini. Netizen turut berseloroh mungkin juga kucing itu sedang menurunkan ilmu untuk adiknya itu bagi membantunya berdikari sendiri selepas ini.

Post Berkaitan

Leave a Reply