Babah ini terpaksa membawa anak kucing ketika mencari rezeki. Sempat bermain manja ketika berhenti sekejap.

Kucing sememangnya merupakan haiwan peliharaan yang paling disayangi oleh manusia. Kawan rapat yang membuatkan kita tidak pernah bosan dengan mereka. Karenah mereka yang memang tidak terjangka itu membuatkan sesiapa juga tercuit hati.

Selalunya si bulus ini menjadi kesayangan kepada penggemar kucing yang memang suka melihat kucing dan memelihara kucing sebagai teman bercakap dan tidak kesunyian bila berseorangan.

Sebuah rakaman video kini telah tular di media sosial mengenai seekor anak kucing yang dibawa naik motor oleh seorang lelaki yang dipercayai sebagai pemiliknya. Kelihatan lelaki itu mendukung si bulus itu di apabila dia menaiki motosikal.

Rakaman video yang berdurasi beberapa puluh saat itu memaparkan seorang lelaki yang sedang menaiki motosikal berhenti di lampu trafik tetapi yang comelnya apabila seekor anak kucing juga turut ada dibawa bersamanya menaiki motosikal itu.

Video :

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang meninggalkan komen comel dengan tingkahlaku pemuda itu yang membawa si bulus itu menaiki motosikal dan ada juga yang bimbang dengan keselamatan kucing itu yang terlihat bah4ya.

Post Berkaitan

Leave a Reply