Bukan setakat sahabat.. dah mcm keluarga sendiri. Tapi ada yg kecam Sekurang2nya letak dalam bekas berlainan…

Mempunyai haiwan peliharaan merupakan hal yang sangat menyenangkan. Saat memelihara haiwan, biasanya kamu memerlukan masa yang khas untuk diluangkan bersama haiwan kesayanganmu. Kamu dapat memberikan haiwan peliharaanmu satu saat yang diinginkannya iaitu dimanjai.

Bagi kebanyakan orang, memelihara haiwan kerana ingin belajar sekaligus melatih diri menjadi seorang yang tanggung jawab. Apalagi, jika kamu memeliharanya sebagai teman buah hati di rumah.

Satu perkongsian video yang dikongsikan oleh seorang pengguna fesbuk ini amat mendapat perhatian para netizen. Seorang lelaki sedang berkongsi makanan dengan mungkin kucing peliharaannya. lelaki tersebut amat baik hati berkongsi makanan dengan kucing kesayangannya tanpa berkira.

Akan tetapi ada juga netizen yg tidak berapa setuju dengan caranya kerana dikhuatiri kucing tersebut membawa kuman. kadang kadang ada perkara yang baik yg boleh kita lakukan. tepai perlu ada batas dimana kesihatan dan kebersihan juga perlu diambil kira supaya kesihatan lebih terjamin. Apapun masing2 mempunyai pandangan dan pendapat sendiri yang dirasakan relevan dan terbaik. Apapun, tidak perlu berdebat kerana kesemuanya ada sebab tersendiri.

Respek kat lelaki ini kerana tidak berkira berkongsi makanan dan makan sepinggan dengan kucing kesayangannya. Murah rezekinya kerana memuliakan kucing haiwan kesayangan nabi.

Dibawah adalah komen komen yang ditinggalkan oleh para netizen.

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *