Bukan tak sudi Erra suapkan bubur. Takut nanti balik rumah menangis pulak makan bubur – Jep Sepahtu

Video Sari Yanti Menyuap Jep Sepahtu Bubur Di Rumah Buat Ramai Terhibur. Amboi Bukan Main Sopan Lagi Jep Makan Isteri Suap, Banyak Standby Tisu. Tak Tahu Nak Kes1an Ke Nak Gelak Ni. Nak Bubur Sangat Kan, Memang Mendapat Lah. Serius Kelakar, Haha !!

Sepahtu Reunion Live Roadtour yang telah pun mula berlangsung pada hari Jumaat yang lalu di Pasir Gudang, Johor mencipta sejarah tersendiri apabila dihadiri oleh 4000 orang penonton. Sehingga ke hari ini juga, episod minggu itu masih lagi menjadi perbualan dan usikan peminat.

Yang pastinya, nama Jep Sepahtu disebut-sebut gara-gara babak Erra Fazira menyuapkan bubur kepadanya. Meninjau akaun Instagram Jep Sepahtu, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gambar-gambar dalam episod tersebut.

Tulis Jep pada paparan video itu berbunyi ‘ Betul lah orang cakap, bubur ni memang senang hadam’. Apa yang mencuit hati dan membuatkan peminat terhibur melihat perkongsian Jep ini adalah babak pada penghujung video itu.

Kelihatan isterinya, Sari Yanti menyuapkan semangkuk bubur kepada Jep. Ini betul-betul nasi sudah menjadi bubur Jep. Dengan muka sed1h dan berlagak sopan sambil memegang tisu mengelap air mata tu, inilah ‘balasan’ jenaka bubur nasi mu itu Jep, hehe.

Jom tonton video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Setakat ini, perkongsian oleh Jep ini telahpun meraih lebih 9000 likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

Sari pun layan kan je si jep ni. Nak suap sangatkan.. haha.. Tu la org kata.. Jgn syok sgt.. hehe.. Aok down ke tu.. koi tak down.. “Saya tak tahu nk nang1s ke nk gelak ni ad0iiii.. suspen je tengok mula2.. Byk benooor tisu weyyyyh.. kenapa aku yg rasa puas hati ni ? Hahaha.. “

Steady bang nasib baik tak tidur luar.. Hahaha.. masak lah ko sana jepp.. nak bubur sangat kann.. Sebaik le sariyanti suap tak guna senduk.. “

Jepp..makan bubur tak payah buat mcm kunyah.. bubur terus telan.. kunyah tu mcm nasi.. ssah nk telan ke bbur tu ? Smpai kene kunyah.. sabo lerrr jepp.. “

Adoi jep jep.. baru la betul sari suap.. makan sampai kenyang tau.. hahaha.. lebih afdal isteri suap.. orait tak orait tu.. kemain sopan ek.. hehehe.. “

Terlajak perahu boleh undur, terlajak suap bubur menang1ssss.. lawak lahhhh.. haha.. Senang hadammm tak tu abg jep.. Orite tak orite tu ? Kalau perlu pertolongan kerlip mata 2x tau.. hehe.. “

Tu diaaa sambung bubur sampai ke umah.. Rasa bersalah lagi ke jep ? Kira settle dah tu jeppp.. Abesla jep nti hari2 sari masak bubur.. “

Haa itu lah Jep, kan puan isteri betul-betul suap bubur apabila sudah balik ke rumah. Sari pun comel je, memang betul-betul kasi pan4s line, hehe. Apa-apa pun, pastinya ini hanya content sahaja untuk menghiburkan peminat semua. Semoga baik-baik sahaja untuk Jep dan selamat menjamu selera makan bubur yer Jep, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu, IG Zon Lawak

Leave a Reply

Your email address will not be published.