Karpet Paling MAHAL Di dunia, Naya je Kalau kene pijak…. AMBOI2..Sakan kau baring yeee!!!

KUCING merupakan binatang mamalia comel yang sering ada bersama dengan manusia sebagai haiwan peliharaan diseluruh dunia. Kucing juga merupakan haiwan daripada keluarga Felidae yang mempunyai banyak jenis dan spesis.

Haiwan kucing merupakan sejenis haiwan peliharaan yang gpaling popular di bela didunia selain daipada anjing yang mana diberikan layanan istimewa dan merupakan haiwan karnivor kecil daripada  salah satu binatang ternakan yang paling disukai dan terkenal di Malaysia bahkan diseluruh dunia.

Satu perkonhgsian menarik daripada seorang pengguna teekthok ini telahmeraih perhatian orang ramai dan juga para netizen.

Dengan keletah yang selamba dan comel, si gebu berwarna putih ini sedang berehat bersama kawan baiknya si oyen dengan gaya baring terlentang. Ini sekaligus membuatkan si putih gebu nampak seakan-akan permaidani karpet alas kaki.

Adoiiii… kalau orang tak tahu,… naya je kau kena pijak si putih oiiii….

Di bawah adalah antara komen-komen yang ditinggalkan oleh para netizen yang terhibur dengan keletah comel dan manjany ini. Kalau min…. memang min dah angkat dan main2 dgn si putih dan si oyen tu.

Post Berkaitan

Leave a Reply