Kenakalan Kucing Bongkar Suami Menipu Isteri..Isteri Jumpa “HARTA” Tersembunyi Suami..

Mungkin ramai di antara kita gemar menyimpan wang dibank atau ditabung.Namun ada juga yang gemar menyimpan di satu tempat rahsia bagi tujuan kecemasan atau keselamatan.lain pula cerita yang terjadi pada sepasang suami isteri ini apabila suami nye terkantoi menyimpan wang diatas almari baju.

Isteri mengaku suami sering kali memberi banyak alasan ketika isteri meminta wang dan sering berkata tiada wang.

Menurut portal manila papers ,seorang wanita bernama Bow telah berkongsi kisah dilaman Facebook mengenai perangai suaminya.hal itu selepas terbongkar lokasi rahsia penyimpanan wang milik suaminya.menurutnya sebelum ini suaminya sering memberi banyak alasan ketika dia meminta belanja rumah kepada suaminya .

Namun tidak disangka kucing milik nya secara tidak sengaja menbongkar tempat rahsia suaminya menyimpan wang simpanan .Difahamkan ketika itu kucing miliknya menjumpai sebuah kotak diatas almari baju dan secara tidak sengaja menjatuhkannya dan si isteri telah menjumpai didalam kotak berkenaan dipenuhi wang tunai nya disembunyikan suaminya daripadanya .

Walaupun marah namun si isteri berterima kasih kepada kucing kerana telah membongkarkan rahsia suami nya yang menyimpan duit secara senyap2 darinya.

Post Berkaitan

Leave a Reply