Kej4m!! Tak Boleh Imagine macam mana awak tahan sakit masa dia rent4p kaki awak, sampai awak terberak

Wanita Ini Terk3jut, Dakw4 Kucing Kesayangan Sedang Bunt1ng Ditemui M4ti, Keempat-empat Kaki Dipot0ng

Kekejaman kepda binatang seakan tiada noktah. Kadang ada sahaja berita yang kita terima tentang penganiayaan haiwan berlaku tidak kira dimana sahaja. Ada yang berlaku di dalam negara dan juga diluar negara. Ianya adalah sesuatu yang mesti dibendung kerana haiwan juga adalah makhluk yang hidup dimuka bumi ini. Entah apa yang tidak kena, pengan1ayaan terhadap haiwan sentiasa berlaku dan bagaikan tiada nokt4hnya.

Tiada apa yang mampu digambarkan oleh pemilik yang kehil4ngan haiwan kesayangan mereka, apatah lagi ia sudah pun diangg4p sebagai ahli keluarga sendiri.

Sama seperti yang dialami oleh pengguna Tw1tter ini yang mendakwa kehil4ngan kucingnya dalam keadaan menyed1hkan. Menerusi perk0ngsian Salina, dia kesal dengan perbuatan indiv1du yang menyebabkan kem4tian kucing kesayangannya.

Harini kucing sendiri kena

Lebih menyed1hkan, kaki kucingnya yang sedang bunt1ng itu turut dip0tong sehingga putvs. Menceritakan detik kejad1an itu, Salina yang sedang berada di pejabat terkejut setelah mendapat panggilan yang menyatakan bahawa kucingnya telah m4ti.

Namun, alangkah lulvh hatinya kerana kucing itu bukan m4ti dalam keadaan biasa tetapi dengan cara yang sangat kej4m. Salina juga telah melap0rkan kejadian itu kepada pihak polis bagi mendapatkan keadilan buat kucingnya.

Post Berkaitan

Leave a Reply