“Mimpi Jadi Kenyataan”. Ini Yang Terjadi kepada Si Abu selepas disuapkan madu. Patut laa ramai cuba.

Sebut sahaja kucing,…mesti semuanya menggambarkan seekor haiwan yang sangat manja, jinak, comel dan disenangi, malah ada juga yang terus memikirkan kucing sebagai seekor kucing yg suka menangkap tikus. Kucing merupakan teman baik manusia. Semua golongan masyarakat menyayangi kucing tidak kira la tua atau muda. Tiada kawan yang setia dan menjadi teman sejati melainkan mempunyai seekor kucing.

Terkini, satu video telah menjadi bualan hangat para warga net apabila video tersebut telah mendapat ratusan ribu tontonan dan berpuluh ribu lagi komen pda video tersebut.

Video tersebut adalah sebuah video yang memperlihatkan seekor kucing yang sedang tidur seperti manusia tetapi mulut kucing tu terbuka dan menampakkan gigi si kucing tu. Apa yang menggelikan hati warga net yang melihatnya adalah, penjaganya yang membuat pr4nk kepadanya.

Sekadar gurauan manja kepada kucing kesayangan yang diberi nama dudun, die memberi sedikit madu ke dalam mulut dudun apabila dudun sedang tidur. Yela kn tidur dah macam manusia dah nampaknya. Hihihiihi.

Bila menjengah ke ruangan komen pula, pelbagai komen yang ditinggalkan warga net apabila menonton video prank kepada dudun tu. Mereka menyukai pr4nk tersebut.

Post Berkaitan

Leave a Reply