Luruh jantung lelaki ini apabila seorang perempuan memanggil dengan nama penuh siap cekak pinggang.

Sudah menjadi perkara biasa apabila lelaki akan lepak bersama rakan-rakan mereka tidak kiralah sama ada waktu bujang mahupun yang berkahwin.

Kebiasaannya, mereka berkum pul adalah disebabkan hobi atau minat yang sama. Sebagai contoh, mempunyai minat dalam sukan bola sepak, motorsikal, kereta dan sebagainya.

Maka tidak hairanlah mengapa terdapat segelintir isteri-isteri yang terpaksa menun tut suami mereka pulang dengan pelbagai kaedah.

Perkara ini termasuklah dengan sebuah video yang dimu at naik oleh satu aka un di laman Twit ter milik GregoSt0re apabila terdapat seorang wanita yang turut menun tut suaminya pulang ketika dia berada di kediaman kawannya.


“G.angster mana pun lelaki, kalau bini suruh balik kau balik”, kata pemilik aka un terbabit dengan nada jenaka.
Lebih menghiburkan apabila wanita itu sempat melakukan cekak pinggang sambil menyebut nama suami miliknya.

Walau bagaimanapun, ia bukanlah satu keadaan yang t.egang kerana wanita terbabit dilihat masih bersenyum dan ketawa gara-gara lucu melihat gelagat suaminya.

Rakaman yang dirakam selama beberapa saat itu telah meraih perhatian ramai sehingga menerima sebanyak 94.9 rlbu tontonan umum menerusi laman aka un Twit ter berkenaan sebaik sahaja ia dimuat naik pada beberapa jam yang lalu.

Reaksi Orang Ramai

Hahahahaha aku bagi ja lepak nanti tapi ada la limiit lebih siap laaa jadi ceni.

Bukan t.akut tapi malass nak gaduhh cz tahu da sapa menang..haha.


Pantang mundur kecuali bini panggil balik.

Macam member ak lepak dkt rumah ak.. Tibe2 datang bini dia c3kak pinggang tanya bila nak balik, ak pun senyum jer tengok, mmber ak pun slow2 balik.. Hahhahha.


Balik terus jangan buang masa. Kang ada yang makan selipo jep0n.

Kredit : HCL

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *