Majikan Saya Nie Ada 9 Ny4wa. Selambe Je Dia Lepak Atas Satu Kayu, Dekat Tingkat 3. Tak Hirau Panggil.

Setiap kali melihat kucing melakukan perkara di luar jangk4an, pastinya ramai tertanya-tanya apa sebenarnya yang berada di dalam fikiran mereka. Sama macam gelagat seekor kucing ini yang dilihat dengan selambanya duduk bersantai di tempat tinggi.

Bukan sahaja tidak t4kut dengan ketinggian, malah kucing tersebut juga langsung tidak menghir4ukan pemiliknya yang merak4mkan aksinya ini. Video tul4r tersebut dikongsikan di media sosi4l dengan lebih tujuh juta tontonan setakat ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kucing itu dilihat sedang duduk di sebatang kayu panjang yang berada di luar rumah. Apa yang mengejutkan ialah kucing itu duduk bersantai di situ walaupun berada di ketlnggian yang agak tinggi dan boleh menyebabkannya terj4tuh dari situ.

Berbeza dengan pemiliknya, kucing itu langsung tidak menunjukkan reaksi t4kut malah dilihat sempat termenung ketika berada di situ. Dia juga dilihat menyandarkan kepalanya pada kayu tersebut sementara bahagian kaki dan tangannya terjunt4i di aw4ngan.

Kebiasaannya kucing sering dikaitkan dengan mit0s mempunyai sembilan ny4wa, jadi mungkin itulah sebabnya kucing sering melakukan perkara-perkara di luar jangkaan seperti ini.

Melihatkan gelagat ber4ni kucing ini, netizen turut sama terkejut dan t4kut melihat aksi ber4ninya ini. Malah ada yang berseloroh mungkin juga kucing itu tahu bahawa dia mempunyai sembilan ny4wa dan tidak t4kut sekiranya apa-apa berlaku padanya.

“Mungkin dia nak habiskan satu ny4wa sebab bosan.”

“Kucing memang tak kisah pasal ny4wa dorang…”

“Kucing be like : t3nang ny4wa saya 9.”

“Mentang-mentang ny4wanya 9…”

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *