Net1zen Puji Pen4mpilan Hannah Delisha Bertvdung Bawah D4da

Penangan hebat watak Amani, iaitu seorang antag0nis dalam drama Cinta Sekali Lagi telah berjaya menarik perhatian ramai terhadap pelak0nnya, Hannah Delisha.

Bahkan, keberkesanan lakonannya itu mendorong segelintir warg4net yang tidak suka akan watak Amani, memarahi Hannah sehingga ada yang tergamak menyuruhnya untuk membuka tudung.

Nampaknya, pelakon yang berasal dari Singapura ini telah berjaya menjiwai watak lak0nan dan membuktikan bakatnya seiring dengan rupa paras yang jelita.

Umum mengetahui bahawa pada awal September lalu, pelak0n berusia 24 tahun itu membuat keputusan untuk berhijab. Justeru itu, ramai yang memuji penampilan barunya itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)

Baru-baru ini, pemilik nama Hannah Adlina Blackburne Birch itu berk0ngsi beberapa keping gambar di sebuah majlis menerusi lam4n Instagr4m miliknya.

Dalam gambar itu, Hannah kelihatan menawan mengenakan hijab bermot1fkan bunga-bungaan yang dilabuhkan hingga menutupi bahagian dada bersama busana berwarna putih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hannah Delisha (@hannahdelisha)


Posting gambar tersebut turut mendapat perhatian ramai dan rata-rata warg4net memuji penampilan pelakon ini yang nampak sopan dan ayu.

Kalau tak comel, bukan Hannah namanya

Cantik sangat akak pakai tudung bawah dada

Sopannya! Masyaallah

Terdahulu, dia pernah terfikir berkenaan rezeki selepas berhijab akan tetapi dia tidak r1sau mengenai perkara itu kerana percaya rezeki adalah milik Allah SWT.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Sh4re Ya. Terima Kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *