Tergedik-gedik comel,..BERJUANG Habis-habisan Untuk lepas,…Dapat masuk tak tu??Kalau tak, Memang tido luar laa jawabnye..

Kucing merupakan haiwan yang comel dan paling menjadi kegemaran oleh orang ramai untuk menjadi haiwan peliharaan. untuk menjaga kucing ini ada pantang larangnya, bergantung kepada perlakuan kucing. Pertama sekali, anda boleh bermula dengan cara yang cukup mudah. Cuba tukar sahaja jenis makanan kucing anda daripada kibbles atau makanan kering ke wet food atau makanan basah.

Memberi kucing pemakanan yang sihat juga penting. Kucing yang berbadan agak besar kelihatan sangat comel dan semestinya semua orang mesti berasa geram untuk memegangnya.

Wet food mempunyai nilai karbohidrat yang lebih rendah berbanding dengan kibbles yang . Kandungan air di dalam wet food juga memberikan rasa kenyang yang lebih cepat kepada kucing akan membantu mengawal pemakanan kucing anda.

Satu perkongsian Videao yang amat menarik daripada seorang pengguna media sosial ini amat mencuit hati.

Ingatkan cuma nak amik benda orang rupanya nak masuk ye. Mungkin tuannya tertutup pagar sampai lupa kucing dia kat luar rumah. nasib kucing ni bijak nak masuk jugak. Walaupun badan kucing agak lah berisi. Tapi tengok lah tu si kucing berusaha nak masuk juga. Agak-agak lepas tak dia nak masuk tu.

Video;

Komen;

entah siapa yg salah ku xthu

hahhahaha hadoi

bersusah susah dalu, bersenang senag kemudian

Jangan lupa like share komen. Terima kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply