TULAR!!!Menerima Panggilan Telefon Kediaman Terb4kar,Tidak Disangka Rumah Milik Sendiri Yang Terb4kar,Bersama Anak OKU Yang Ditinggalkan Sendirian Dirumah.

Air mata syawal seorang bapa dan suami,baru saja kehilangan isteri pada bulan mac yang lalu bapa kepada 2orang cahaya mata kehilangan seorang anak OKU pada syawal ke 6 ketika keluar mencari rezeki.

Sudah menjadi kebiasan bapa kepada mangsa kebakaran yang juga seorang anak kelainan upaya OKU itu meninggalkan nya seorang diri dirumah ketika keluar mencari rezeki tapi sudah tertulis anaknya menjadi mangsa dalam kebakaran rumah meraka.

Mangsa Muhammad Nur Iqmal Aiman Mohd Shakrisham dijumpai dalam keadaan tertiarap dan 80 peratus bahagian belakang badannya melecur.dipercayai maut akibat terhidu asap tebal.

Mangsa dikatakan mempunyai seorang adik perempuan namun tidak tinggal sekali dengan mangsa dan bapa nye,sebelum kejadian bapa mangsa seperti biasa sebelum meninggalkan mangsa sendirian akan memeluk mangsa dan jugak meminta maaf kerana terpaksa meninggalkan mangsa sendirian untuk mencari rezeki.tapi pada ari tersebut mangsa tidak menunjuk kan sebarang perubahan.

Bapa mangsa Encik Mohd Shakrisham kebiasaannye akan keluar berkerja pada pukul 6.40pagi namun pada hari berikut jiran beliau menelefonnye jam lebih kurang 8pagi memberitahu bahawa terdapat kebakaran dikawasan rumah beliau namun tidak didangka rumah itu adalah rumah beliau dan terdapat anaknye didalam kebakaran tersebut.

Mangsa dibawa kehospital bayan lepas untuk dibedah siasat .

SUMBER:BERNAMA

 

Post Berkaitan

Leave a Reply