Abang kalau kami jual Oyen ni berapa cedok ikan dapat. Ini aksi Pak Tam bersungguh nak beli ikan.

Haiwan seperti kucing yang terbiar juga mempunyai hak yang sama rata seperti manusia juga untuk hidup di bumi yang luas ini. Selalunya ramai manusia yang sesekali menidakkan kewujudan haiwan lain seperti kucing yang terbiar dan tidak diberi makanan di dunia ini.

Hak sama rata yang dimaksudkan itu adalah haiwan seperti kucing dan pelbagai haiwan lain yang kita harus tolong jika haiwan itu memerlukan makanan, seperti kucing yang terbiar, mereka hanya mencari insan yang baik hati memberikan makanan kepada mereka.

Sebuah rakaman video mengenai seekor kucing terbiar yang sedang meminta ikan dengan seorang peniaga ikan menjadi tontonan ramai peminat kucing.

Walaupun bahasa kucing tidak difahami oleh sesiapa tetapi jika seekor kucing datang ke tempat makanan yang kegemarannya iaitu ikan mesti mahukan makanan.

Walaupun kucing itu datang ke gerai di mana pemiliknya menju4l ikan tetapi pujian harus diberikan kepada pemilik gerai itu kerana boleh lagi bergurau dengan kucing itu mengenai harga ikan dan kalau seekor itu tidak dikira sebagai sekilo menurut pemilik gerai menju4l ikan itu.

Video :

Melihat ke ruangan komen, ramai yang gelak melihat abang pemilik gerai yang melawak dengan kucing itu. Sempat lagi dia melawak dengan kucing tu.

Post Berkaitan

Leave a Reply