Mengesot akibat dilangg4r. Tiada apa yang aku minta hanya sesuap ikan dan nasi, cukup sekadar kenyang.

Setiap kali jika berkunjung ke mana-mana restoran, pasti kita akan terlihat kucing berkeliaran di sekitar restoran tersebut. Ada yang mahu memanja-manja dan ada juga yang meminta makan.

Namun berbeza pula situasi di sebuah restoran di mana seekor kucing jalan menges0t akibat dilanggar sebuah kenderaan. Ketika kucing tersebut ditemukan di sebuah restoran, dia kelihatan seperti lapar dan meminta tolong kerana sakit yang dialami.

Pada gambar dan video yang dikongsikan, kelihatan seekor kucing yang dalam keadaan sakit dan ingin berjalan namun tak terdaya akibat dil4nggar dan menyebabkan dia perlu menges0t untuk bergerak.

Menurut video yang dikongsikan, pemilik video itu datang ke medan selera itu untuk menjamu selera. Tidak lama kemudian dia melihat dua ekor kucing dihadapannya yang mahu meminta makan. Tetapi salah seekor daripadanya jalan menges0t ketika ingin meminta makan.

Video :

Lebih menyedihkan, dia tidak mampu berganjak dari satu tempat ke satu tempat. Lalu pemuda tersebut meletakkan makanan dihadapannya bagi memudahkan kucing tersebut untuk makan.

Update terbaru, ada yang telah wassap dan datang mengambil kucing ini. Semoga dimurahkan rezeki kepada lelaki ini. Amin.

Di ruangan komen, netizen turut bersedih melihat keadaan kucing itu dan berharap ada insan yang baik hati untuk membawa kucing tersebut untuk dirawat.

Post Berkaitan

Leave a Reply