Aku dah cakap, ko tak boleh minum air nie, ko tetap nak minum juga. Sudah jadi macam ni, apa aku nak jawab dengan Ibu nanti.

Adakah anda suka melihat kucing comel gebu yang cantik dan enak dipandang? Kucing seperti yang anda sudah tahu adalah sejenis haiwan peliharaan yang popular di seluruh dunia. Ia adalah haiwan yang mempunyai fizikal yang cantik dan perilaku yang manja. Terdapat banyak jenis baka kucing yang boleh dipelihara, malah ada diantaranya mempunyai fizikal yang unik dan jarang ditemui. Selain itu, Kucing juga digemari kerana tingkah lakunya kadang2 menghiburkan.

Satu perkongsian video dari seorang pengguna fesbuk ini amat menghiburkan & mencuit hati sesiapa sahaja yang menontonnya. Penggemar dan pencinta kucing dan haiwan sudah pasti geram menonton video perkongsian ini.

Video menunjukkan seekor kucing montel sedang menikmati masa rehatnya. Wahhh…mengalahkan manusia pula kan? Sambil memegang rokok ditangan, ekor pula melayang2 serta menggerak gerakkan telingan, amboi nampak sangat si montel ini sedang menggunakan sepenuhnya masa rehatnya dengan penuh santai dan bermakna. Sape yang ajar ni montel oooi? Haha… Geram sangat melihat aksi si montel ini.

Video ini juga membuatkan penonton serta netizen merasa geram melihat aksi comel si montel. Di bawah adalah antara komen komen menarik daripada para warganet.

Post Berkaitan

Leave a Reply