Aku nie dah la cepat. Ko jangan sampai aku horn. Si Oyen melintas buat aksi macam nie.

Kebiasaannya apabila kita dalam keadaan kelam-kabut dan mengejar masa, tentu ada sahaja perkara yang terjadi untuk melambatkan masa yang ada. Sama macam situasi yang dialami oleh gadis ini apabila dia terpaksa bersemuka dengan seekor kucing ini pada awal pagi.

Biasanya pada waktu pagi memang ramai yang tergesa-gesa untuk pergi ke tempat kerja kan? Tetapi gadis ini terpaksa melayan kerenah kucing ini yang melintas jalan secara slow motion dahulu sekaligus membuatkan ramai terhibur melihatnya.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, gadis itu berkongsikan situasi lucu yang berlaku semasa dia keluar rumah pada awal pagi tersebut. Menurutnya, pada waktu itu jam baru sahaja menunjukkan pukul 7 pagi di mana dia keluar rumah mungkin untuk ke tempat kerja.

Gelagat kucing ini juga kelihatan seperti mahu mengusik gadis itu dengan sengaja berjalan secara perlahan-lahan sekaligus membuatkan ramai tergelak melihatnya. Ada juga yang menganggap mungkin juga kucing itu baru sahaja bangun tidur dan dalam keadaan yang masih mengantuk.

Video :

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat situasi yang dihadapi gadis tersebut. Malah ada yang berseloroh kucing berwarna oren seperti ini memang sering melakukan sesuatu yang pelik dan di luar jangkaan ramai.

“Kalau bos tanya kenapa lambat, jawab ada kucing slowmo.”

“Nak marah tapi kena sabar.”

“Bukan oyen kalau tak kacau orang.”

“Ala sis kenapa tak hon. Mesti dia melompat menggapai bintang.”

 

 

Post Berkaitan

Leave a Reply