Kononnya Nak Tunjuk Handal, Sekali Kena Sebatan Ekor Iguana, Si Bulus Ini Langsung Menyesall

Seekor kucing belang berhadap-hadapan dengan seekor iguana di halaman rumputan. Kucing mengendap-ngendap, dan iguana bersikap gan4s.

Awal mula kucing belang tersebut mengawasi  iguana di rumput itu. Kucing tersebut perlahan-lahan mendekati iguana.

Video tersebut di siarkan  oleh pemilik akaun @ekstremfauna di Inst4gram. dalam rakaman tersebut  terlihat seekor kucing  hendak menyerang iguana itu  . tetapi, iguana tersebut telah  menyiapkan diri dengan mengambil posisi menyamping.

Kucing pun mengendap-ngendap mendekati iguana itu.  satu lawan satu antara kucing dengan iguana ini nampaknya tak terhindarkan. Kucing ini semakin mendekatkan dirinya menuju ke  Iguana  .

Saat kucing semakin mendekat, tiba-tiba saja iguana menglib4skan ekornya. Seb4tan ini nampaknya membuat kucing langsung melarikan diri  dan  berakhir dalam satu gerakan.

Kucing tidak  melakukan perlaw4nan semula. Kucing ini bahkan melarikan diri  seperti tidak mengcukupi tanah  dan terus masuk ke dalam rumah.

Video kucing kena lib4san ekor iguana ini telah ditonton sebanyak 171 kali. Warganet menuliskan berbagai komen antara kucing dan iguana yang berakhir hanya dalam satu gerakan.

“Godzilla v catzila?,” komentar @apriyan.1204.

“Kucingnya gemeteran??,” tulis @habibmnurs.

“Kena mental ?,” kata @pqhpyh.

Post Berkaitan

Leave a Reply