Anjing tersalah masuk kawasan. 3 Oyen cuba menghalang, sekali abang long Abu masuk ini yang terjadi.

Oyen bagi kucing telah menjadi satu nama yang agak terkenal. Manakan tidak, sudah banyak perkara2 serta aksi2 lucu atau yang tak masuk akal yang kita dengar tentang karenah oyen. Gelagat berani kucing hitam bantu 3 Oyen l4wan anjing, “Ni baru sahabat…”Seperti yang diketahui kebanyakan anjing dan kucing sering dilihat berg4duh namun ada juga sebaliknya yang mana dua haiwan ini boleh menjadi rapat atau bermu suhan.

Begitulah juga yang dapat disaksikan dalam satu rakaman video yang tular ini dimana menunjukkan beberapa ekor Oyen sedang mel4wan seekor anjing besar dan video terbabit menarik tumpuan pengguna TikT0k selepas dikongsikan.

Umum sedia maklum, perangai Oyen atau kucing berwarna oren sering buat hal dan boleh dikatakan kucing paling nakal dan berani malah tidak kisah dengan keadaan sekeliling, janji dapat buat hal. Itulah keunikan Oyen yang sering disebut-sebut, tidak kira negara mana sekalipun.

Melihatkan video yang memaparkan gelagat berani 3 ekor Oyen ini sedang mel4wan anjing besar turut menjadi bualan warganet dan pengakhirannya juga membuatkan ramai terkedu.

Ini kerana, dalam 3 ekor Oyen mel4wan anjing terdapat seekor kucing berwarna hitam yang pada mulanya hanya melihat namun akhirnya muncul membantu mereka sehingga persahabatan antara kucing ini menarik tumpuan ramai.

Netizen diruangan komen juga membanjiri dengan pelbagai reaksi mereka sekali gus telatah kucing bersahabat itu meraih ribuan tanda suka ramai di hantaran video tersebut.

Post Berkaitan

Leave a Reply