Cara Buat Kelapa Telur. Takdelah Susah Sangat

Macam mana CARA buat Kelapa Telur?

1. amik pisau tanduk kerbau dan cucuk hujung sekeliling kelapa tadi perlahan2 jangan sampai terkena sisi kelapa,nanti terpancut plak air kelapa tu.

2. haa..buat slow2 macam tu, lepas tu tarik keluar.

3. bentuknya sangat cantik dan smooth je. Lepas tu ambil plastik wrapping balut balik isi kelapa yang bulat smooth tadi.

4. Pusing2kan bahagian bawah plastik tadi biar kemas permukaan kelapa telur kita. Masukkan balik pada sarung kelapa td.

5. Air dalam kelapa ni memang direct fresh tau!! Boleh terus cucuk dengan straw!..boleh lah minummmm…

Post Berkaitan

Leave a Reply