Dirakam berkali2 c!um anak, lelaki buat ramai mahu zur1at – “Bestnya bau baby..”

Apabila dikurniakan cahaya mata pertama, perasaan teruja pasti dirasai sekali gus tidak sabar untuk memberikan kasih sayang sepenuhnya kepada anak tercinta.

Mungkin itu perasaan dialami seorang bapa ini yang ‘geram’ dengan berkali-kali mencivm anak sulung ketika menunggu gil1ran bagi melakukan ‘check-up’ bay1nya di Klin1k Kesihatan Selandar, Melaka baru-baru ini.

Aks1 Alim Rahman dirakam dan dik0ngsi menerusi platf0rm TikT0k miliknya sehingga tvlar dan meraih 35,800 tanda suka serta hampir 700 k0men daripada warg4net.

Selepas menont0n video berdvrasi 21 saat itu, ramai yang tumpang gembira dengan menyatakan hasrat tidak sabar untuk memiliki zuriat dan mencivm bau wangi bayi yang baru dilahirkan.

Selain itu, ada juga segelint1r indiv1du memohon doa agar mereka dikurniakan rezeki bagi menimang cahaya mata satu hari nanti.

Malah, ejen takaful itu juga memuat naik beberapa video lain seperti membacakan ayat suci al-Quran serta mengomol bayi tersebut selain membantu meringankan beban isterinya dalam menguruskan rumah tangga.

Sejuk mata dan hati tengok lelaki yang bertanggungjawab macam ni. Moga kekal berkelakuan ‘sweet’ sehingga memiliki ramai anak sekalipun. Mudah-mudahan!

Svmber: TikT0k @alimrahman7

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *