Ini Yang Si Tam Buat Bila Bosan. Macam-macam gaya ko buat. Part last tuh paling best.

 

Orang kata du1t, h4rta, p4ngkat dan kedudukan seseorang bukanlah pengukur sebuah kebahagiaan malah ia terletak pada diri sendiri untuk mendapatkan kebahagian itu.

Menerusi satu perkongsian rakaman vide0 yang menunjukkan seek0r si bulus kecik sedang main sendiri ini pula mengundang ramai netizen tertarik dengan cara h4iwan ini mengembirakan dia.

Setelah rakaman itu dimuatnaik, rakaman si bulus kecik itu meraih jut4an tontonan sehingga mencecah lebih 6.5 jut4 kali warganet layan melihat telatah gembiranya meskipun main sendiri.

Sangat comel apabila si bulus ini dilihat duduk sendiri namun akhirnya memanjat dengan penuh riang gelongsor ditepinya itu seperti kanak-kanak yang sangat gembira apabila dibawa ke taman permainan.

Cubaan bermain gelongsor itu bukan sekali malah si c0mel ini mengulang kelakuannya itu yang selepas turun untuk cubaan pertama, mungkin kerana seronok anak kucing ini memanjat sekali lagi.

Gelagat si comel bulus itu bermain sendiri membuktikan bahagia itu boleh dikecapi dengan pelbagai cara meskipun sendirian dan diruangan komen netizen turut tertarik dengan kecomelan anak kucing ini lalu hantaran vide0 itu juga meraih jutaan tanda suka di aplikasi Tik T0k.

 

 

Post Berkaitan

Leave a Reply