Kalau Macam Ni Punya Gaya, Tak Sampai Hati Nak Alih Siaran

 

Kejadian lucu yang dapat dirakam oleh pemilik haiwan comel seperti kucing dan anjing ini sememangnya mengundang ramai merasa terhibur. Pasti kejadian tersebut begitu berharga buat pemilik mereka, mana tidaknya haiwan juga tidak disangka-sangka ada perangai lucu.

Seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna, Tik T0k ini pula menyebabkan hantaran video yang memaparkan telatah lucu seekor kucing dan anj1ng telah vir4l dengan 1.5 juta tontonan selepas satu hari di muat naik.

Nampaknya gara-gara gelagat seekor kucing dan anj1ng itu menyebabkan ramai begitu ‘cair’ dan seronok melihatkan bagaimana lucunya perangai dua ekor h4iwan tersebut.

Kelihatan menerusi video, disebabkan dua ekor h4iwan tersebut yang cukup asyik menonton televisyen di atas katil membuatkan pemiliknya tidak sampai hati untuk mengalih siaran yang mana dapat dilihat kedua-dua si comel itu sedang menonton siaran h4iwan.

Kejadian itu dikatakan cukup berharga oleh netizen apabila kecomelan anj1ng dan kucing terbabit yang pandai menonton TV sehinggakan ruang komen telah ditinggalkan ‘ribuan’ reaksi daripada warga Tik T0k.

Video :

Tak kurang juga warganet berseloroh dengan pelbagai respon lucu selepas melihat kecomelan anjing dan kucing tersebut menonton TV.

“Itu bukan kucing…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Sangat comel…”

“Berharga, terima kasih buat saya tersenyum…”

 

Post Berkaitan

Leave a Reply