Pemuda Panjat Pokok Terj4tuh Digelakkan Monyet, Sinis Betul Ketawanya.

Mengambil hasil tanaman dari pokok yang tinggi kebiasaannya memerlukan bantuan alat seperti galah, atau pun dibantu oleh m0nyet untuk tolong petikkan buah. Malah di zaman tekn0l0gi hari ini tiada apa yang mustahil apabila manusia lebih kreatif dalam melakukan urusan harian.

Biarpun begitu, baru-baru ini satu vide0 yang memaparkan seorang lelaki mem4njat pokok untuk mengambil buah betik telah mencuri perhatian ramai. Manakan tidak, kebiasaannya orang menggunakan galah untuk memetik buah tersebut jika pokoknya tinggi. Tetapi lain pula yang dilakukan oleh lelaki ini.

Selain itu, bat4ng pokok betik yang halus dan tidak sesuai untuk dipanjat juga menyebabkan tiada orang sanggup memanjatnya. Tapi melihatkan gelagat lelaki ini yang cukup berani, memang luarbiasa sekali aksinya itu.

Apa yang lebih mencuri perhatian ramai adalah apabila pemuda yang memanj4t pokok itu akhirnya terj4tuh dan digelakkan oleh seekor monyet. Gaya ketawa haiwan itu pun bukan main lagi! Berikut adalah perkongsian rakaman pemuda panjat pokok terjatuh ini :

Video :

Perkongsian video pemuda panjat pokok terj4tuh tersebut oleh seorang pengguna Tik t0k dengan nama akaun gobinrajbansi201 ini telah meraih lebih 11 jut4 tontonan dan 600 r1bu lik3s. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai video ini di ruangan komen seperti berikut :

Post Berkaitan

Leave a Reply