Isteri penat, tertidur ketika jaga anak, suami dalam diam-diam buat satu kejutan.

Siapa yang tidak gem4r akan k3jutan daripada suami tersayang? Lebih-lebih lagi setelah penat menguruskan rumah tangga, ‘mood’ terus bertuk4r gembira apabila menerima hadiah yang tidak disangka-sangka.

Itu boleh digambarkan dengan pasangan Inst4f4mous ini apabila si suami berjaya melakukan ‘surpr1se’ dengan memberikan seutas gel4ng emas kepada isterinya yang sedang tidur.

“Benda yang paling perempuan nak!”

Menerusi platform TikT0k, Mikhail Isaaq memuat naik sebuah video memaparkan isterinya Siti Hajar sedang nyeny4k tidur bersama anak mereka, Darwish.

“Benda yang paling perempuan nak : Bangun tidur suami ada depan mata, ada hadiah emas, handphone baru dan hadiah baru,” tulisnya.

Lelaki berusia 26 tahun berkenaan kemudian meny4rung gel4ng tersebut secara perlahan-lahan di tangan isterinya agar wanita itu tidak terjaga. Nanti dah tak ‘surprIse’.

Setelah memakaikan gel4ng itu, Mikhail mengejutkan isterinya yang juga us4hawan k0smetik sebelum wani.ta tersebut menyedari terdapat gelang emas di tangannya.

 

Jika dilihat, rata-rata meningga4lkan k0men nega.tif terhadap pasangan itu yang didak.wa terlalu banyak lak0nan apabila menghasilkan sesebuah video.

Bagaimanapun, terdapat segelintir indivi.du meminta agar netizen menghentikan kec4man dan sifat ‘bu.suk hati’ sebaliknya mengambil dari sudut posltif sahaja.

Banyak lak0nan je

Tapi untu.ng2 dia dapat emas…

Jangan la neg4tif sangat

Dulu minat, sekarang…

Harap bukan lakonan

Sekadar lak0nan atau sebaliknya, sekurang-kurangnya ada juga us4ha untuk mengh4rgai isteri. Maklum la, wanita mana tak ‘happy’ bila dapat hadiah macam tu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.