Mempelai Warga Emas Hensem Sungguh! “Macam Gambar Gabenor Duit Kertas…”

Hujung minggu lalu, ramai yang memilih untuk melangsungkan perkahwinan sebelum bulan Ramadan yang menjelang hari ini. Di m3dia soslal pun ramai yang turut menghadiri majlis perkahwinan sahabat handai dan saudara mara. Tidak ketinggalan, pasangan pengantin warga emas ini yang mencvri tumpuan ramai apabila tampil segak bergaya di hari perkahwinan mereka.

Pasangan warga emas itu dikatakan bertemu jodoh dan memilih untuk melangsungkan hari persandingan mereka baru-baru ini. Vide0 hari persandingan itu juga turut menarik perhatian ramai di mana kedatangan pasangan pengantin ini diraikan oleh saudara mara yang hadir. Rata-rata netiz3n turut memberikan pujian melihat ketampanan pengantin ini menggayakan pakaian tradisional ini.

Menerusi vide0 yang dikongsikan ini, pengantin warga emas itu dilihat baru saja turun dari kenderaan mewah berwarna hitam. Sebaik saja turun dari kereta, pengantin lelaki itu berar4k menuju ke pengantin perempuan yang sudah sedia menunggunya di situ. Kedua-dua pengantin kelihatan begitu segak dan menawan dengan persalinan tradisional itu.

Bukan itu sahaja, pengantin lelaki itu juga turut dikatakan salin tak tumpah dengan potret yang terdapat pada wang kertas Ringgit Malaysia. Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut memuji penampilan segak pengantin warga emas ini di hari persandingan mereka. Malah, netizen turut menitipkan doa semoga hubungan yang dibina ini berkekalan sehingga akhir hayat.

“Pak cik macam dalam duit kertas tu lah..”

pengantin warga emas

“Syukur kadang-kadang orang tua dipertemukan jodoh…”

“Segak macam Almarhum Sultan Abdul Halim.”

komen

“Macam gabenor duit kertas pulak…”

tlk tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Sh4re Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published.