Jenuh panggil, seekor pun tak muncul ngan anak bulus pun hilang. Terjumpa kat sini, comel sungguh.

Memelihara haiwan seperti kucing ini bukan sahaja boleh menjadi peneman kepada kita, malah dapat menjadikan hidup kita lebih bermakna dan berseri dengan kehadiran haiwan ini.

Haiwan seperti kucing ini adalah sangat manja dengan manusia, lebih2 lagi dengan pemiliknya yang sering bermain dan juga ada pemilik yang bahkan tidur pun dengan kucing mereka.

Seperti kucing2 yang berada dalam video yang telah dimuatnaik di aplikasi instagram iaitu memaparkan kucing2 yang sangat manja dengan pemiliknya sampaikan tidur pun dengan pemiliknya iaitu seorang budak lelaki.

Dalam video itu telah terlihat seorang budak lelaki yang sedang nyenyak tidur tetapi apa yang menarik perhatian adalah kucing2 kesayangannya juga yang turut tidur lena di pangkuan pemiliknya seolah-olah kucing2 itu memang sudah biasa tidur bersama2 pemiliknya itu.

Video:

Menjengah ke ruangan komen pula, ramai netizen yang meninggalkan komen comel apabila menonton video itu, rata2 memuji kecomelan hubungan rapat mereka sampaikan tidur pun bersama2.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply