“K3jam Dan Tidak Berperikemanusiaan”Anjing Diseret Myvi Putih Timbulkan Kemarahan Netizen!!!!

Seorang pemilik anjing hilang kewarasan kerana anjing nye sering kali mendatangkan masalah sehingga pemiliknya menyeret anjingnya daripada tempat anjing miliknya dijumpai setelah beberapa hari tidak pulang sehingga kerumah mereka.

Apabila melihat individu gemar memelihara ,membuatkan kita sering berfikir dia seorang yang penyayang .Selain itu merka pastinya memiliki sifat sabar yang tinggi kerana boleh dikatakan menguruskan haiwan bukanlah mudah sesuatu yang mudah ,sebaliknya iaa memerlukan penjagaan yang rapi.

Namun lain pula yang terjadi kepada anjing ini apabila mendapat pemilik yang kejam dan tidak beperikemanusiaan.

Menurut rakaman yang tular baru2 ini ,dipercayai kejadian berlaku di Skudai,Johor itu,sekor anjing diikat tali dilehernya dan diseret oleh pemiliknya mengunakan kereta .memilukan apabila anjing berkenaan dilihat meronta-ronta dan jarinya hampir putus.

Setelah menyedari dirinya diikuti pemilik anjing berkenaan memberhentikan kerana dan melepaskan anjing tersebut lalu membiarkan anjing tersebut dalam keadaan kesakitan dan kepenatan di hadapan sebuah rumah.

 

Perakaman mendapati jari kaki kiri anjing berkenaan putus dasn hancur ,selepas insiden diseret pemiliknya sejauh beberapa kilometer.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *