Vlar Tersangkut Dalam Tin Minuman,Tapi Pelik Macam Mana Boleh Masuk Dalam Tu.Lagi P3lik Kejadian Selepas Dik3luarkan

Vlar C0bra ber4cun yang didapati terp3rangkap dalam tin minuman mengemparkan  penduduk di sebuah kampung daerah Puri Odishadi India.

Menurut Times Of India, penduduk Madhipur berasa b1mbang dengan keadaan Vlar tersebut dan memanggil penyelamat untuk membantu c0bra mel3paskan diri dari tin tersebut.

Racvn yang berada pada c0bra amat merb4haya dan boleh menyebabkan kegag4lan untuk bern4fas atau mengalami s3rangan jantvng.Mereka cvba untuk mengh4puskan vlar berkenaan dengan segala kelengkapan k3selamatan .

C0bra yang dipercayai panjangnya hampir 1.5m namun penduduk dan juga p3nyelamat berasa pelik dan binggung bagaimana ia berjaya masuk kedalam dan menghuni tin yang kecil itu.

Justeru takut c0bra terluka ketika mereka berusaha menarik keluar kepala c0bra dari tin,mereka memvtuskan untuk  memutuskan untuk menggunakan gvunting bagi mengeluarkan c0bra yang berada dalam keadaan luar biasa itu.

Pasukan peny3lamat terlebih dahulu harus membuat lubang kecil pada tin untuk memastikan vlar dapat bern4fas.

Detik penyelam4tan ini dirakam oleh salah seorang dari mereka apabila berjaya dan kemudian dengan sepantas mereka menutup mulvtnya menggunakan beg plastik yang telah dilubangkan bagi menggelak dari digig1t ular dalam usaha melepaskannya.

Hampir kira-kira 20 minit ,c0bra akhirnya s3lamat dikeluarkan dari tin minuman berkenaan.

Syukur, c0bra hanya mengalami kecederaan ringan dan ia dir4wat oleh peny3lamat dengan semburan 4ntibiotik sebelum dibebaskan semula kembali ke alam liar.

Sumber: dailystar

Post Berkaitan

Leave a Reply