Kucing jantan tengah Biang. Tak tahan sangat kut sampai ser4ng si penjaga. Siap terbang nak peluk tu.

Kucing meng4wan adalah satu perkara yang anda perlu ambil tahu, ini kerana jika musim meng4wan ini tidak dikira dengan baik, kucing anda akan berterusan meng4wan dan bunting. Keadaan ini akan menyebabkan berlakunya kesan sampingan kepada kucing mahupon anda sebagai pemilik kucing.

Kucing adalah haiwan yang melahirkan anaknya. Seperti juga haiwan peliharaan lain, kucing akan mengalami proses “nak meng4wan” apabila sampai umur tertentu. Ini adalah proses semulajadi seekor kucing peliharaan mahupon kucing liar. Jadi kena sentiasa peka dengan keadaan kucing anda.

Bila kucing on heat tiba-tiba je mood tak menentu, sampai macam tu sekali. Orang yang menjaga kucing tu pun sama berlari, kucing pun berlari dan cakar perempuan yang menjaga kucing tu. Sampai terjatuh-jatuh maybe sebab lari tak cukup tanah hahaha. Bila nak keluar dari tempat tu kucing pun ikut sambil menerkam perempuan tu. Mesti trauma kalau jadi macam tu.

Komen;

sebab tu lah aku takut kucing, ghisau benda mcmm ni

sebabtu saya takut kucing. pernah kena gigit sampai denyut kaki tekleh jalan

sebab tulah aku takut ngan kucing haih

Jangan lupa like komen dan share. Terima kasih!

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *