“Mac4m Bini Tenung Laki” Gelag4t Lembuw Meray4u Datang Cari Tu4n Tengah Lep4k

Bagi ind1vidu yang memelihara haiw4n, pasti sangat kenal dengan perangainya apabila kuc1ng juga seek0r haiw4n yang lvcu dan dapat ditont0n telat4hnya di m3dia s0sial.

Walau bagaimanapun, siapa menyangka haiw4n seperti lembuw juga sangat kelak4r dengan perangai yang tidak dapat dijangka oleh tu4nnya.

Seperti mana yang dik0ngsikan oleh se0rang pengguna TikT0k atas nama Aisyaaa27 ini apabila perk0ngsiannya mengenai seek0r lembu dan pemil1k mengundang gelak tawa ramai dengan lebih 90 ribv mata men0ntonnya.

Melalui perk0ngsian dapat dilihat se0rang lelaki yang dikatakan pemil1k didatangi seek0r lembu yang memerhat1 dari jauh seperti telah mencarinya.

Lebih melucvkan lembu itu yang dikatakan kenal dengan pemil1knya hanya memerhat1kan kelakuan lelaki berkenaan sehingga diibaratkan oleh net1zen sudah seperti isteri yang tennungg suami disaat lep4k.

Rata-rata net1zen yang melihat tidak dapat menah4n ketawa dan terus menghujani ruang k0men dengan bermacam-macam resp0n lucv terhadap sitvasi itu yang sangat tidak dijangka daripada haiw4n tersebut.

“Oh kat sini rupanya, aku kat rumah di4baikan makan minum pun tak bagi. Kau cari yang lain ye…”

“Lembu be like: Ooo patutlah cari tak jumpa rupanya datieng eh, perut aku dah lapar ni bila nak balik”

“Lembu suruh balik tu…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.