Ibu Kekasih Minta Hant4ran RM30,000, Lelaki Ini Snggup Berpisah

Setiap pasangan yang bercinta pasti impikan hubungan yang dibina kekal hingga ke jinjang pelamin, namun lelaki ini terpaksa melupakan hasratnya itu kerana tidak mampu memenuhi permintaan ibu kekasihnya.

Menerusi satu vide0 tular di TikT0k, Ahmad Syahriman berkata dia hanya memiliki pendapatan pendapatan sederhana dan tidak mampu menyediakan w4ng hantar4n sebanyak RM30,000 yang diminta.

Menerusi vide0 dik0ngsikan, Syahriman memuat naik gambar memaparkan dirinya dipercayai bekerja sebagai pegawai pemeriksa kesihatan sedang melakukan tugasan r0ndaan.

Tidak mampu menunaikan pemintaan tersebut, Syahriman berkata dia terpaksa melepaskan kekasihnya serta mendoakan agar gadis itu dipertemukan dengan jodoh lebih baik.

Perk0ngsiannya mendapat pelbagai re4ksi daripada net1zen yang terkejut dengan jumlah w4ng hant4ran yang diminta serta mendoakan jejaka itu dipertemukan dengan wanita lebih baik.

Dalam pada itu, ramai yang tidak bersetuju dengan jumlah h4ntaran yang diminta apatah lagi ia membebankan pihak lelaki. Tidak kurang juga, ada yang bersetuju dengan t1ndakan lelaki itu ‘angkat kaki’ serta mengatakan ada hikmah disebalik kejadian.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *