Rakaman Memori Bersama Kucing kesayangan Pemilik Ini Buat Orang Ramai Menitiskan Air Mata, Siapa Yg Tak sedih…

Haiwan peliharaan merupakan sesuatu yang sangat bermakna bagi pemiliknya. Ia bukanlah hanya sekadar haiwan peliharaan semata, tetapi mereka mampu menjadi teman yang sangat mengerti akan setiap keadaan pemiliknya. Bahkan ketika kita mengalami hari yang memberikan banyak tekanan, haiwan peliharaan ini selalu ada untuk menghiburkan pemilik dengan tingkah laku yang sangat lucu, unik, dan meriangkan. Akan tetapi Sayangnya, mereka juga makhluk yang tidak mampu hidup selamanya. Perasaan sedih kucing kesayangan mati pasti dirasakan begitu perit oleh pemiliknya. 

Perasaan sedih kucing kesayangan mati sangatlah wajar. Meskipun banyak orang yang tak memahami betapa bermaknanya haiwan peliharaan bagi Anda, ditinggal mati kucing kesayangan tentu menyiksakan duka di hati.

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat menyedihkan. Sesiapa pun akan sedih dan mungkin menangis jika menonton video kompilasi kucing kesayangan perakam ini yang dirakam dari si kucing masih bayi sehingga ia mati. Para pencinta kucing sudah tentu faham akan perasaan kehilangan kucing kesayangan ini,.

Kucing yang jenis kaki pendek atau munchkin ini mempunyai komplikasi yang menyebabkan ia cepat berasa letih. Pemilik sudah tentu tidak sangka yang kucing yang dahulunya sihat berlari-lari,..kini sudah terhad pergerakannya. Menerusi video, kita dapat lihat betapa pemilik amat sayang kepada loly (nama anak kucing).

Dibawah adalah antara komen yang ditinggalkan para warga maya.

Post Berkaitan

Leave a Reply