Sape Suruh Order Makan Tak Ingat Lauk Aye. Kucing Blur Kena Dengar Bebelan Dapat Mknan Tak Srupa Diorder.

Bagi pemilik kucing, mengusik atau bergurau bersama kucing mereka tentunya antara perkara biasa yang selalu dilakukan. Sama macam gelagat lelaki ini yang sempat berborak dengan kucingnya sehingga membuatkan kucing itu bingung mendengarkan bebelannya itu.

Bukan sahaja kelihatan comel malah reaksi kucing itu yang seolah-olah sedang memikirkan sesuatu turut mencuit hati netizen. Sehinggakan rata-rata netizen turut sama terhibur melihat gelagat pemilik kucing itu yang melayan kucingnya seperti kawan.

 

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan situasi di mana dia tidak berpuas hati dengan nasi goreng yang dibelinya itu. Menurutnya, nasi goreng yang dibelinya itu tidak seperti jangkaannya dan sempat membebel mengenainya.

Apa yang menarik perhatian ialah rupa-rupanya yang mendengar bebelannya itu adalah seekor kucing yang duduk di hadapannya. Lebih melucukan,

Malah kucing itu juga turut kelihatan seperti bersama-sama memikirkan masalah yang dihadapi oleh pemiliknya itu. Melihatkan reaksi comelnya itu, netizen turut berseloroh mungkin juga kucing itu berasa pelik apabila dia pula yang perlu memikirkan masalah pemiliknya ini.

Di ruangan komen, kebanyakan netizen turut berdekah melihat perbualan di antara kedua-dua mereka ini. Malah ada yang terhibur dengan reaksi kucing itu yang hanya pasrah mendengarnya.

Post Berkaitan

Leave a Reply