“Siapa Suruh Ej3k Uteh, Ini Balasan Segera” Bibik Kalau Tak Sakat Tak Sah. Padan Muka.

Kucing boleh dikatakan haiwan peliharaan yang sangat disukai oleh sesiapa sahaja malah ada antaranya telah dianggap sebagai ahli keluarga sendiri. Malah anda juga dapat lihat pengguna media sosial lebih suka berkongsikan tentang gelagat mereka berbanding diri sendiri.

Ternyata gelagat seekor kucing ini juga vir4l di aplikasi popular, Tik T0k dengan jutaan tontonan yang setakat ini telah mencapai lebih 25 juta tontonan. Apalah agaknya yang membuatkan haiwan ini sangat menjadi tumpuan oleh pengguna di aplikasi tersebut.

Boleh tahan popular kucing ini dan tidak disangka-sangka selepas rak4man yang menunjukkan seekor kucing dinyanyi oleh pemiliknya. Semuanya berlaku gara-gara pemiliknya itu menyanyikan lagu “Aku punya kucing jel3k…” yang bermaksud dia mempunyai kucing yang hod0h.

Apa yang menjadikan video ini telah vir4l adalah si kucing tersebut telah mencakar pemiliknya kerana menyanyikan lagu sedemikian dihadapannya. Apa yang mencvuri perhatian netizen adalah dia menc4kar pemiliknya seolah-olah kucing tersebut faham akan maksud lirik yang dinyanyikan pemiliknya itu.

Apa tidaknya, bijak sungguh reaksi pantas tangan kucing tersebut untuk men4mpar muka pemiliknya itu. Lebih mencuit hati lagi, kucing tersebut terus meng0mel selepas men4mpar pemiliknya.

Video :

Viral di Tik T0k, kucing ini juga menerima lebih 45 ribu komen warganet yang turut berseloroh dengan tindakan bijak dan pantasnya selepas mengetahui dia dikutvk oleh pemiliknya.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *