Uteh ko nak masuk kawad merdeka ker. Terkejut tengok Uteh Jalan macam tuh.

Melayan karenah kucing memang ada kalanya cukup menghiburkan pemilik kucing terutamanya yang cukup nakal di rumah. Sama juga seperti gelagat seekor kucing ini yang meraih perhatian ramai apabila men4mpar seorang kanak-kanak dengan ekornya.

Bukan sahaja men4mparnya malah si bulus tersebut juga siap berjalan ala-ala model dan membuat muka selamba ketika lalu di hadapan kanak-kanak itu. Malah rata-rata netizen sama terhibur melihat gaya kucing itu seolah-olah kucing itu berdend4m terhadap kanak-kanak tersebut.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan gelagat kucingnya yang mencuit hati netizen baru-baru ini. Biasanya kucing tersebut lebih gemar mengus1k kanak-kanak itu dan sering main bersama ketika di dalam mahupun luar rumah.

Sama seperti situasi yang dikongsikan ini apabila kucing itu men4mpar ekornya ke arah muka kanak-kanak yang sedang bermain tersebut. Muka kanak-kanak tersebut ‘blur’ seperti tidak tahu apa-apa yang berlaku.

Lebih mencuit hati, kucing itu hanya memberikan reaksi wajah yang selamba dan tidak menghiraukan kanak-kanak perempuan itu. Malah ada yang berseloroh gayanya itu seperti tidak bersalah di dalam situasi ini walaupun sebenarnya dia telah men4mpar muka budak kecil tersebut.

Video :

Di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat reaksi selamba dari kucing ini. Dalam masa yang sama, ada juga yang pernah melalui situasi yang sama dengan kucing mereka di rumah.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply