“Tolonglah Jaga Dia Dengan Baik…”, Kesian Cik Tompok Sukar Memilih. Reaksi Gadis Ini Buat Ramai Sebak.

Bagi seorang pencinta kucing, kehilangan kucing yang sudah disayangi macam anak sendiri boleh menjadi hal cukup menyedihkan. Jadi, usahlah pelik sekiranya tuan mereka sanggup membuat hebahan ataupun pemberian ganjaran berbentuk dvit sekiranya si bulus itu dapat ditemui kembali oleh sesiapa.

Telah vir4l baru-baru ini menerusi aplik4si Tik T0k, seorang lelaki berkongsikan mengenai kucing rumahnya yang diberi nama Putam. Sebenarnya, Putam adalah ‘kucing datang’ dan keluarga ini terus menjaga seperti haiwan belaan sendiri memandangkan perangainya juga yang berkelakuan baik.

Sebenarnya tu kucing kami…Ingatkan dia tak hidvp dah…Boleh PM ke?

Siapa sangka dengan penul4ran video itu, seorang netizen dipercayai tuan lama kepada Putam menyatakan itu adalah kucingnya yang sudah lama menghilang. Rupanya sudah setahun lebih dicari, awalnya dia menyangka si comel itu tidak hidup lagi.

Enggan mementingkan diri, keluarga berkenaan bersetuju memulangkan semula Putam kepada tuan asalnya. Oleh kerana sudah terlalu sayang, terlihat salah satu ahli keluarga iaitu si adik mula menangis apabila Putam dibawa pulang.

Video :

Perpisahan sedih itu bagaimanapun mengundang kec4man netizen kepada tuan asal Putam. Ada yang beranggapan wanita berkenaan mungkin menipu, namun penjelasan semula sudah pun dibuat. Rupanya, mereka ada membuat poster pencarian dahulu. Namun kucing tersebut gag4l dijumpai memandangkan ia telah lari ke lokasi perumahan berbeza.

 

Post Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *