Sumpah aku puas hati kacau kucing aku dengan vakum. Tapi Cik Putih nie lain macam halnya.

Pemilik kucing tentunya tahu kebiasaannya kucing cukup takvt setiap kali mendengar bunyi vakum terutamanya ketika anda sedang mengemas rumah. Tetapi berbeza pula dengan seekor kucing ini yang meraih perhatian ramai gara-gara reaksinya yang langsung tidak takvt ketika mendengar bunyi vakum.

Bukan sahaja tidak takut malah kucing itu juga siap boleh bermain dengan vakum tersebut sekaligus membuatkan ramai terkejut melihatnya. Berbeza dengan kucing yang lain, biasanya bayang-bayang vakum sahaja sudah cukup membuatkan mereka lari menyorokkan diri.

Pada gambar dan video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berkongsikan reaksi kucingnya setiap kali melihat vakum. Malah dia sempat bertanya sekiranya hanya kucingnya sahaja yang tidak takut pada vakum berbanding kucing lain yang selalu dilihatnya.

Dia kemudiannya berkongsikan gelagat kucing itu yang langsung tidak takut ketika vakum itu berada berhampirannya. Pemiliknya juga dilihat meletakkan vakum tersebut pada badan kucing itu dan siap meny3dut ekor kucing itu menggunakan vakum.

Pada masa yang sama, kucing itu hanya memberikan reaksi selambanya sambil bermain dengan vakum tersebut. Melihatkan gelagatnya ini, ramai pula yang berseloroh mungkin juga kucing itu bukanlah kucing yang sebenar.

Video :

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama terhibur melihat gelagat kucing itu bermain bersama vakum. Sehinggakan ada yang tidak percaya dan mengaku ini adalah kali pertama mereka melihat kucing yang tidak takut dengan vakum.

Post Berkaitan

Leave a Reply